One United Properties se implică în sprijinirea sistemului medical

[EN] One United Properties takes action in supporting medical system

Credem cu tărie că o faptă bună poate duce la alta. Compania noastră și-a unit forțele pentru sprijinirea sistemului medical românesc în combaterea CO-VID 19.

One United Properties donează 100.000 de euro pentru achiziționarea de ventilatoare și teste rapide pentru spitalele și cadrele medicale aflate în linia I. Este totodată un apel către mediul de business românesc de a se implica și a susține sistemul medical, acum când este cea mai mare nevoie de donații pentru dotarea spitalelor și echiparea medicilor în lupta cu acest virus.

„Credem în responsabilitate, solidaritate și acțiune imediată. 22 de ventilatoare și 1.500 de teste pentru diagnosticare rapidă CO-VID 19 au fost achiziționate pentru a oferi spitalelor din București care acționează în prima linie instrumentele necesare în aceste momente dificile. Acesta este doar începutul, pentru că ne-am propus să continuăm să ne implicăm, avem nevoie de un sistem sanitar eficient și rapid pentru a trece cu bine prin această criză și pentru a salva vieți”,

a declarat Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Sales One United Properties.

Mai multe detalii:

Update

Le mulțumim tuturor colegilor din mediul de business care au decis să se alăture demersului One de a sprijini sistemul medical românesc. Mulțumirile noastre merg către:

  • Dl. Ovidiu Sandor de la Isho Timișoara;

  • Dl. David Azzato, investitor IT & Real Estate, pentru donația de 150.000 de euro pentru teste și aparatură specială;

  • Dl. Răzvan Munteanu, Global Records;

  • Dna. Delia Munteanu, artist;

  • Dl. Codin Maticiuc, actor;

  • Dl. Bogdan Enoiu, antreprenor;

  • Dna. Monica and Dl. Cristi Pop, antreprenori.

Mulțumim și colegilor jurnaliști pentru preluări:

[EN] One United Properties takes action in supporting medical system

read next: